companyFaqHeader

Algemeen

Je kan met ons contact opnemen via het contactformulier of via de chatfunctie op deze website.

Contact opnemen

Je kan met al je vragen, opmerkingen en suggesties terecht op het secretariaat van de school. Onze medewerkers doen hun uiterste best om voor jou steeds de beste oplossing te vinden. Je kan je opmerkingen of suggesties ook via het feedbackformulier doorgeven.

Aan het einde van een groepscursus krijg je bovendien een evaluatieformulier waarin jij je mening kan geven over de cursus, de communicatie, de docent, enzovoort.

Financieel

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

Inschrijven

Je inschrijving is definitief als je je hebt aangemeld en wij een betaling hebben ontvangen. Je krijgt van ons dan een bevestigingsmail met alle praktische info zodat je helemaal klaar bent om te starten!

Opleidingen

Modeacademie heeft zo'n 3000 startdata per jaar. Je krijgt hier een overzicht (met zoekfunctie) van alle startdata op alle campussen. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Bekijk deze pagina dus regelmatig opnieuw.

Je volgt meestal één keer in de week les tijdens een ochtend- of avondcursus. Als je bijvoorbeeld kiest voor een cursus van 5 lessen die start op woensdagavond, dan heb je 5 achtereenvolgende woensdagavonden les. Sommige cursussen gaan alleen door in het weekend en kunnen een volledige dag duren.

Naast de planning op onze site staan alle exacte data ook in onze infobrochures of gratis hoofdstukken, die je via mail toegestuurd krijgt, vermeld. Na je inschrijving en de betaling van het cursusgeld krijg je ook een bevestigingsbrief toegestuurd met daarin de data van de lessen.

Stage lopen

Onze opleidingen zijn jobgericht. Naast theorie is er ruimschoots aandacht voor praktijkgerichte vaardigheden. Toch zin om extra expertise en ervaring op te doen? Volg dan een stage als aanvulling op je opleiding! Modeacademie moedigt stages actief aan.

Een stage is een handige manier om al tijdens het studeren waardevolle werkervaring te sprokkelen. Op stage leer je elke dag iets bij. Op stage zie je hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Je helpt echte klanten verder. Je timmert ook aan een professioneel netwerk in de sector. Een stage is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Kortom, een stage is een echte springplank naar jouw droomjob!

Je bepaalt zelf de periode en de duur van je stage. Je kiest zelf je stageplaats. Hoor eens rond bij vrienden, familie en kennissen. Of spring eens binnen bij een bedrijf in jouw buurt. Heb je een stageplaats gevonden? Neem dan even contact op met ons secretariaat. Wij bezorgen je een stagecontract. Dat document vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan onze school. Daarna loop je tot maximaal 300 uur stage. Je stage eindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Vacatures

De Modeacademie heeft een team van professionele docenten die allemaal actief zijn als ondernemer binnen de modesector. Als docent heb je minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om les te kunnen geven, moet je beschikken over de nodige pedagogische kwalificaties of reeds ervaring hebben als lesgever. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons een opleiding hebben gevolgd, met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd, en ook minimaal drie jaar professionele praktijkervaring hebben opgedaan als zelfstandige. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Indien je ons team van professionele docenten of medewerkers wil versterken, stuur je eerst je cv en motivatiebrief naar vacature@centrumvooravondonderwijs.be. Je krijgt een e-mail wanneer je sollicitatie wordt weerhouden. De strenge selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uurtjes, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij je vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. Voor de praktijkvakken breng je tijdens de laatste ronde ook een model mee om bijvoorbeeld een creatieve make-over te maken.

websiteFaqHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0