Modeacademie TV

Cursus Start Je Eigen Zaak

Wil je je eigen zaak oprichten als zelfstandige of in bijberoep en wil je dat meteen goed doen? In deze opleiding komt alles aan bod wat je moet weten om van je onderneming een succes te maken.

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Financieel Manager, Management Basis, Marketing, Start je eigen zaak

Cursus Bedrijfsbeheer

Wil je graag een eigen zaak starten in hoofd- of bijberoep, maar ontbreekt het je aan de nodige kennis aangaande de ondernemingsvorm, facturatie, BTW, boekhouding, financieel plan, etc.? Waar wacht je dan nog op? Ontdek er alles over in de cursus Bedrijfsbeheer en start succesvol jouw eigen business!

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Businessmanager - Allround, Financieel Manager, Management Basis

Cursus Fashionfotografie

Wil je je fotografieskills uitbreiden en modellen op beeld leren vastleggen? Tijdens de lessen Fashionfotografie ontdek je alle geheimen om prachtig werk af te leveren met je eigen spiegelreflex- of systeemcamera.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Fashionfotografie, Naaktfotografie, Studio- en Portretfotografie

Cursus Portretfotografie

Wil je intrigerende portretten leren maken? Wil je te weten komen wat een foto uniek maakt en hoe je de ziel van iemand kunt vastleggen in een momentopname? Je ontdekt het allemaal tijdens de cursus Portretfotografie.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Food- en Beveragefotografie, Landschapsfotografie, Portretfotografie, Studio- en Portretfotografie

Cursus Financieel Manager

Als Financieel Manager houd jij altijd de vinger aan de pols bij budgetten en allerhande geldzaken binnen je bedrijf, je afdeling of voor je project. Je houdt een gedetailleerd overzicht bij van alle verrichtingen en hebt een perfect zicht op de uitgaven en de inkomsten. Jij bent m.a.w. een must voor elke onderneming!

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Beleggen Basis, Boekhouden Basis, Businessmanager - Allround, Financieel Manager

Cursus Digitale Fotografie

Heb je een professioneel fototoestel waarmee je unieke foto's wil nemen, maar weet je weinig over de instellingen van je camera, de juiste kadrering, belichting, en het belang van diafragma en sluitertijd? Dan is de cursus Digitale Fotografie écht iets voor jou!

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Digitale Fotografie Basis, Portretfotografie, Studio- en Portretfotografie

Cursus HR-Management

Heb je mensenkennis en wil je graag een sociale job waar je de juiste persoon aan de juiste vacature kan koppelen, of je collega's op de werkvloer kan motiveren om elke dag het beste van zichzelf te geven? Dan is werken in HR écht jouw ding en deze opleiding jouw sleutel tot succes.

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, HR-Manager, Management Basis

Opleiding Boekhouden

Heb je boekhoudkundige kennis nodig voor je werk, je eigen financiën of voor je (toekomstige) zaak? Dan is deze opleiding perfect voor jou! Stap voor stap leer je hoe je je eigen boekhouding op een deskundige manier voert. Belangrijke begrippen, een makkelijke boekhouding, slimme keuzes en onontbeerlijke info; dat is wat jij kan verwachten.

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Financieel Manager

Vernissage van Jimmy Bollaerts

Op vrijdag 23 maart 2018 stelde fotograaf Jimmy Bollaerts zijn nieuw werk voor aan het grote publiek in onze Antwerpse campus. De vernissage "THE CINEMATIC PHOTOGRAPIC EXPERIENCE" was een samenhang van beelden, licht, geluid en geur. Heb jij ook een project gepland en zoek je nog een geschikte eventlocatie? Kijk dan zeker eens op schooltehuur.be.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Basis, Studio- en Portretfotografie

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0