swcHeading

swcMainP1 swcMainP2 swcMainP3

Modevormgever

swcGroupCourse

Brugge, Bruxelles / Brussel swcAndOther 3 swcOtherLocations

swcEarliestStartingDate 02/09/2024

Dutch (BE)

Schrijf je in voor de cursus Modevormgeving en word veelzijdig Ontwerper.

swcQuote1 swcQuote2

Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Thomas Verlinden

companyFaqHeader

Algemeen

Hoe kan ik contact opnemen?
Je kan met ons contact opnemen via het contactformulier of via de chatfunctie op deze website.

Opleidingen

Hoelang duurt een thuisstudie?

Onze studenten doen zo’n drie tot zes maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op vier tot zes uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen.

Inschrijven

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

Je inschrijving is definitief als je je hebt aangemeld en wij een betaling hebben ontvangen. Je krijgt van ons dan een bevestigingsmail met alle praktische info zodat je helemaal klaar bent om te starten!

Financieel

Hoe krijg ik een factuur van mijn opleiding?

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

Examen & Diploma

Hoe plan ik een online examen?

Volg je een thuisstudie? Dan plan je zelf een online examen via de eCampus. Dat doe je door in je persoonlijk profiel de opleiding waarvoor je een examen wil afleggen, te selecteren en vervolgens op ‘examen inplannen’ te klikken. Nadat je een examen hebt vastgelegd, wordt jouw examenaanvraag door ons beoordeeld. De status van je aanvraag volg je via de agenda in je eCampus. Het online examen gaat pas door wanneer de status op ‘bevestigd’ staat.

Indien je een groepsles of virtual class volgt, vindt jouw online examen tijdens de laatste les plaats.

Contact opnemen

Hoe geef ik feedback over een opleiding of docent?

Je kan met al je vragen, opmerkingen en suggesties terecht op het secretariaat van de school. Onze medewerkers doen hun uiterste best om voor jou steeds de beste oplossing te vinden. Je kan je opmerkingen of suggesties ook via het feedbackformulier doorgeven.

Aan het einde van een groepscursus krijg je bovendien een evaluatieformulier waarin jij je mening kan geven over de cursus, de communicatie, de docent, enzovoort.

Vacatures

Kan ik lesgeven aan de Modeacademie? Zijn er andere openstaande vacatures?

De Modeacademie heeft een team van professionele docenten die allemaal actief zijn als ondernemer binnen de modesector. Als docent heb je minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om les te kunnen geven, moet je beschikken over de nodige pedagogische kwalificaties of reeds ervaring hebben als lesgever. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons een opleiding hebben gevolgd, met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd, en ook minimaal drie jaar professionele praktijkervaring hebben opgedaan als zelfstandige. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Indien je ons team van professionele docenten of medewerkers wil versterken, stuur je eerst je cv en motivatiebrief naar vacatures@centrumvooravondonderwijs.be. Je krijgt een e-mail wanneer je sollicitatie wordt weerhouden. De strenge selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uurtjes, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij je vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. Voor de praktijkvakken breng je tijdens de laatste ronde ook een model mee om bijvoorbeeld een creatieve make-over te maken.

Stage lopen

Kan ik stage lopen?

Onze opleidingen zijn jobgericht. Naast theorie is er ruimschoots aandacht voor praktijkgerichte vaardigheden. Toch zin om extra expertise en ervaring op te doen? Volg dan een stage als aanvulling op je opleiding! Modeacademie moedigt stages actief aan.

Een stage is een handige manier om al tijdens het studeren waardevolle werkervaring te sprokkelen. Op stage leer je elke dag iets bij. Op stage zie je hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Je helpt echte klanten verder. Je timmert ook aan een professioneel netwerk in de sector. Een stage is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Kortom, een stage is een echte springplank naar jouw droomjob!

Je bepaalt zelf de periode en de duur van je stage. Je kiest zelf je stageplaats. Hoor eens rond bij vrienden, familie en kennissen. Of spring eens binnen bij een bedrijf in jouw buurt. Heb je een stageplaats gevonden? Neem dan even contact op met ons secretariaat. Wij bezorgen je een stagecontract. Dat document vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan onze school. Daarna loop je tot maximaal 300 uur stage. Je stage eindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

websiteFaqHeader

Algemeen

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-