Wie zijn wij?

De Modeacademie maakt deel uit van een internationale opleidingsgroep die groepslessen, virtual classes en thuisstudies aanbiedt in verschillende Europese landen. Als expert in modeopleidingen leren we jou op een snel en praktisch een beroep aan. Zo start je na het behalen van je diploma direct met je droomjob bij een gevestigd modebedrijf of als zelfstandige.


Onze docenten

Ons docententeam bestaat uit gedreven modeprofessionals met al heel wat jaren ervaring op de teller. Ze werken dagelijks in het vakgebied waarover ze jou lesgeven. Ze leren je hoe het er écht aan toegaat in de praktijk en delen hun geheimen voor een succesvolle carrière in de modesector.

Tijdens je opleiding aan de Modeacademie krijg je les van modeontwerpers, stylisten, fotografen en andere modedeskundigen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat steeds centraal. Onze docenten geven je de kans om je creatieve grenzen te verleggen vanuit je eigen interesses, smaak en karakter.

Benieuwd van wie jij binnenkort les krijgt? Maak alvast kennis met onze docenten.

Let's talk

Heb je een vraag over een opleiding of heb je nood aan gepersonaliseerd advies? Kom dan langs bij een van onze secretariaten in Antwerpen, Hasselt, Gent en Brussel. Of vul het contactformulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op al jouw vragen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0