Onze opleidingen

De Modeacademie is de nummer één school voor gespecialiseerde modeopleidingen. Van het ontwerp tot de verkoop, dankzij onze opleidingen ga jij binnenkort aan de slag in de verschillende schakels van de modebranche. Leer zelf kleding ontwerpen, uittekenen en maken, bestudeer materialen, patronen en kleuren of word een meester in make-uptechnieken.


Mode & Styling

Is jouw outfit altijd on point en vragen je vriendinnen je constant om stijladvies? Wie weet ga jij wel een mooie toekomst als stylist tegemoet! Behaal een diploma in mode en styling en maak van je passie je beroep.

Mode is meer dan jouw hobby. Je outfits mogen gezien worden! Onze opleidingen bereiden je voor op een job in de wondere wereld van magazines, catwalks, fotoshoots en televisie.


Kleding Maken & Ontwerpen

Denk jij vaak 'dit moet beter' terwijl je langs de etalage van een winkel loopt? Barst je van de ideëen voor originele designs? Dan is het hoog tijd dat je zelf start met een cursus over kleding maken en ontwerpen.

Onder begeleiding van een modeprofessional leer je alles over kleuren, materialen en silhouetten. Voor je het weet ben je helemaal klaar voor een carrière in de modewereld. Hangen jouw ontwerpen binnenkort in de rekken?


Make-up & Hairstyling

Hou je van een natuurlijke 'no make-up' make-up look of is een full glam meer jouw ding? De mogelijkheden zijn eindeloos! Schrijf je in voor je favoriete opleiding over make-up en start jouw carrière als professionele make-up artist.

Heb jij zin om wilde kapsels, baarden en wenkbrauwen voor eens en voor altijd te temmen? Kriebelen jouw handen bij het zien van een levenloze haardos? Dan haal jij gegarandeerd voldoening uit een opleiding overhairstyling.


Retail & Detailhandel

Droom jij ervan om je eigen winkel uit te baten of een webshop te lanceren? Maar kunnen jouw boekhouding -en managementskills eerst wel een opfisser gebruiken? De Modeacademie biedt tal van opleidingen over retail en detailhandel.

Met onze praktijkgerichte opleidingen leer alles wat je nodig hebt om je eigen zaak uit de grond te stampen. Onze professionele docenten hebben ervaring als zelfstandig ondernemer en weten als geen ander hoe je van jouw carrière een succesverhaal maakt.


Fotografie & Media

Schuilt er een échte fashionfotograaf in jou? Heb je een oog voor schoonheid en wil je die leren vastleggen met je camera? Zet je eerste stap richting een carrière in fotografie en media met een van onze boeiende, praktijkgerichte cursussen.

Specialiseer je in studiofotografie, leer goochelen met Photoshop of dompel je onder in de fascinerende wereld van sociale media. Tijdens je opleiding leer je beelden op een efficiënte manier inzetten.


Management & Bedrijfsvoering

Wil jij graag weten hoe je een bedrijf runt? Laat jouw (toekomstige) bedrijf groeien dankzij onze opleidingen over management en bedrijfsvoering. Onze docenten zijn zelf eigenaar van een succesvolle modezaak, wat jou uiteraard heel wat handige praktijktips oplevert.

Onze opleidingen stomen je klaar voor een winstgevende carrière in de bikkelharde bedrijfswereld. Managementtechnieken en marketingstrategieën hebben straks geen geheimen meer voor jou.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-