Waarom de Modeacademie?

De opleidingen van de Modeacademie zijn gericht op het vinden en uitoefenen van een job. Door de praktijkgerichte aanpak doe je de nodige vaardigheden op om zelf aan de slag te gaan. Zodra je jouw diploma op zak hebt, ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen.


Les van modeprofessionals

Tijdens de opleiding krijg je les van professionals die dagelijks aan het werk zijn in de modesector. Ze leren jou naast de theorie, ook de praktische kneepjes van het vak. Wil je aan de slag gaan als zelfstandige? Dan krijg je van je docent handige starterstips over hoe je je eerste klanten zoekt en welke prijzen je mag aanrekenen.

Creëer je persoonlijke stijl

Loopt jouw creatieve emmer over van de ideeën? Bij onze opleidingen ligt de focus naast het doorgeven van vakkennis, ook op keuzevrijheid en creativiteit. Als ontwerper, make-up artist, consulent of blogger leer je jouw persoonlijke stempel drukken op je werk. Zo onderscheid jij je later van de concurrentie in de competitieve modewereld.

Een toekomst in mode

Hangen jouw ontwerpen binnenkort in de rekken? Ben jij straks te vinden achter de schermen bij een modeshow? Of wordt jouw blog een vaste waarde voor trendsetters? Schrijf je vandaag nog in aan onze academie!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-