Kom eens langs

De Modeacademie zet in op kwaliteitsvolle opleidingen, bereikbaarheid en efficiëntie. Onze campussen en secretariaten zijn daarom strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel. Zo kom jij makkelijk bij ons terecht en assisteren wij jou moeiteloos bij je opleidingstraject. Kom jij graag een kijkje nemen?


Onze campussen

Kies jij voor een opleiding met groepslessen? Dan zit jij binnenkort op de schoolbanken van een van onze mooie leslocaties. Je kiest zelf in welke stad en op welke campus jij straks aan je nieuw avontuur begint.

Ga je voor virtual classes? Dan volg je lessen via de Zoom Campus. Tijdens de virtuele lesmomenten heb je altijd de mogelijkheid om te communiceren met je medestudenten en met de docent.


​​​​​​​Onze secretariaten

Voor vragen en inschrijvingen zijn er onze secretariaten in Antwerpen, Hasselt, Gent en Brussel. Wil je meer info een opleiding of kijk je graag het cursusmateriaal in? Spring gerust binnen!

Onze secretariaten zijn makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Je bent altijd welkom tijdens onze openingsuren, ook zónder afspraak.


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-