Zo werkt het

Ben jij klaar voor een stijlvolle carrièreswitch, wil je als zelfstandige aan de slag gaan in de mode-industrie of heb je gewoon zin om iets nieuws te leren? Schrijf je in voor een van de opleidingen uit ons uitgebreid aanbod! One-size-fits-all? Kies je bij ons uit verschillende studiemethodes!

Groepslessen

Schrijf je je in voor groepslessen of virtual classes? Dan volg je les op vaste momenten samen met andere studenten met een passie voor mode. Bij groepslessen in een fysiek klaslokaal, bij virtual classes via onze virtuele Zoom Campus.

Heb je vragen over de cursus? Dan mag je ze rechtstreeks stellen aan de docent tijdens de les. Bovendien leer je niet enkel bij van je docent, maar wissel je ook interessante ervaringen uit met je medestudenten.


Thuisstudies

Studeer je liever op je eigen tempo, waar en wanneer je zelf wil? Dan kies je best voor een thuisstudie. Na je inschrijving krijg je meteen toegang tot ons online leerplatform en sturen wij het cursusmateriaal naar jou op. Hiermee ga je zelfstandig aan de slag.

Heb je een vraag over de leerstof? Je krijgt een jaar lang online begeleiding van je docent via je persoonlijke eCampus.

Tijdens je opleiding aan de Modeacademie krijg je les van modeontwerpers, stylisten en fotografen die hun sporen verdiend hebben in de sector. Ze geven je de kans om je creatieve grenzen te verleggen vanuit je eigen interesses, smaak en persoonlijkheid. Benieuwd van wie jij binnenkort les krijgt? Maak alvast kennis met onze docenten.

interestsCarouselHeader