tConsultant

Ewout D'Hooghe

Als IT-medewerker ontwikkelt en onderhoudt Ewout onze websites en webapplicaties. Hij zorgt ervoor dat al onze websites werken en er ook nog eens piekfijn uitzien. Dat doet hij in samenwerking met ons internationaal team webdevelopment.

Ewout staat altijd paraat wanneer zijn collega’s vragen hebben over de software. Gelukkig is hij dankzij zijn diploma in de Computerwetenschappen van alle IT-kennis op de hoogte!

Zijn vrije tijd spendeert Ewout het liefst onder vrienden met een biertje in de hand. Hij houdt ook enorm van reizen en nieuwe plekjes ontdekken.

Volgens Ewout leer je altijd het meeste uit de fouten die je maakt. "Wie nooit fouten maakt, maakt eigenlijk helemaal niets." Een wijze les van Ewout!

Analytisch sterk

Ondernemend

Vastberaden


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0