Lisa Wyllinck

My goal in life is to be the girl who makes shit happen. Met die instelling begon Lisa met haar eigen succesvol schoonheidssalon en online webshop lisamarie.shop. Daarnaast is ze succesvol lash- artist. Op haar Instagram geeft ze je graag een kijkje binnen het reilen en zeilen in haar leven met haar vriend en binnenkort ook als kersverse mama! Om haar skills ruim uit te breiden volgde Lisa de lessen Wenkbrauwstylist, Wimperextensions: One-By-One, Gelnagels (Snelcursus), Make-Up Artist: Special Effects FX en Schoonheidsspecialist.

doLike Lisa Wyllinck

Lisa Wyllinck followedCourses

Gent

Onderwijs jezelf in SFX Make-up en ga voor een stabiele job.

€ 299.00Lisa Wyllinck wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0