teacherLabel

Mark Van Gossum

4.7 / 5
Marc Van Gossum werkte de eerste zeventien jaar van zijn carrière als adviseur en later ook als commercieel kaderlid bij een aantal nationale en internationale financiële bedrijven, waar hij verantwoordelijk was voor een aantal commerciële en change management trainingen. Vanaf 2004 werd hij zelfstandig makelaar en persoonlijk financieel partner en richtte later ook een netwerkorganisatie op.
 
Mark is tegenwoordig vooral actief in de netwerkmarketingindustrie, waarbij hij veel te maken krijgt met starters: werknemers die in bijberoep een activiteit willen opstarten of net afstuderende studenten die meteen een zaak willen opstarten. Die mensen coachen en opleiden is een dagelijkse uitdaging die Mark ook binnen het CVA verderzet tijdens de cursus Bedrijfsbeheer.
Marc Van Gossum werkte de eerste zeventien jaar van zijn carrière als adviseur en later ook als commercieel kaderlid bij een aantal nationale en internationale financiële bedrijven, waar hij verantwoordelijk was voor een aantal commerciële en
readMore

Mark Van Gossum givesCourses

undefined

Bedrijfsbeheer

Mechelen

nextStartingDate 10/05/2023

Volg de opleiding Bedrijfsbeheer en word een krak in je vak als Zelfstandig Ondernemer.

€ 249.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Bedrijfsbeheer10/05/202307/06/202318:0022:00Mechelen

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0