Fotostudio Leuven - Herent (Douglas Moors)

Persilstraat 51, Leuven , BE

freeWifi

Professionele fotostudio

Unieke leeromgeving

Vlot bereikbaar

generalInfo

Voor onze opleidingen fotografie in Leuven maken we ook gebruik van de faciliteiten in de studio van fotograaf Douglas Moors. Dankzij deze samenwerking ben je als student verzekerd van een unieke leeromgeving die voldoet aan alle vereisten. Belangrijk om weten: op deze locatie organiseren we enkel lesmomenten. Je kan je hier dus niet terecht voor administratieve vragen. Hiervoor breng je best een bezoekje aan onze website. Of kom gewoon even langs op één van onze secretariaten in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Onze opleidingsconsulenten staan steeds voor je klaar en beantwoorden met plezier al jouw vragen.

 

Met kleine maatregelen zorgen we samen voor een grote impact. Zo houden we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en worden de lokalen op een efficiënte manier verlucht en verwarmd. Veel studeerplezier!

lessonPlanning

lessonPlanningText

Je bereikt de fotostudio eenvoudig met het openbaar vervoer of met de fiets. Het station van Herent ligt op slechts vijf minuutjes stappen. Kom je toch met je eigen wagen? Rondom de site waar de fotostudio zich bevindt is er voldoende parkeermogelijkheid. 

directions


Auto

Kom je met de auto? Je neemt best de E19 of E40 richting Brussel. Op de E19 neem je de afslag Zemst. Bij de E40 neem je de afslag Herent. Dan rij je verder op de N26 tot je de Persilstraat bereikt. Rondom de site waar de fotostudio zich bevindt is er voldoende parkeermogelijkheid. Om naar de fotostudio te gaan, neem je best ingang C.

Bus/Tram

Kom je met het openbaar vervoer? Je kan de fotostudio handig bereiken met de buslijnen 2 - 4 - 284 en 285. De bushalte Herent Dorp is vlakbij. Vanuit de halte rijden tal van bussen naar het station van Herent. Je kan ook steeds de routeplanner van de Lijn raadplegen.  Meer informatie vind je ook altijd terug op de website van de Lijn

Trein

Kom je met de trein? Het station van Herent ligt op slechts vijf minuten stappen van de studio. Rijdt er geen rechtstreekse trein naar Herent? Stap dan over in het station van Leuven. Zo geraak je snel en eenvoudig aan de studio! 

coursesIn Leuven

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Studio- en Portretfotografie Wednesday 27-11-2024 15-01-2025 Leuven 18:30 - 21:30
Bedrijfsbeheer Thursday 29-05-2025 26-06-2025 Leuven 18:00 - 22:00
paginator.rangeLabelMultiplePages

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-